Blog Associació Veïns El Puig Bon Repòs D

Retraso convenio iluminado publico

Publicado por BonreposD en Información



En la última asamblea se aprobó la sustitución de las luminarias actuales por otras tipo LED, con el consiguiente ahorro económico y energético. Para hacer esto se firmaría un convenio con el Ayuntamiento, el concejal de Servicios Públicos Xavi Miquel y Pons se encargó de explicar durante el evento.
Las obras deberían haber finalizado a finales de julio pero el paro de las elecciones municipales y un cambio de estrategia del consistorio ha impedido su realización.
Tendremos que esperar al 1 de diciembre para poder firmar el convenio previo a las obras.
Desde la junta lamentamos la decisión que hemos hecho llegar al ayuntamiento.
La derrama prevista para cobrar este verano, será retrasada hasta la firma del convenio. (Se notificará por correo ordinario previamente)
Más abajo se puede leer el email remitido por el regidor donde explica los motivos.
Email
=====================================
Els convenis de manteniment de l'enllumenat públic signats amb diferents urbanitzacions finalitzen el proper 30 de novembre després de 5 anys en vigor.
L'equip de govern està treballant en un nou conveni per adequar-lo a la normativa vigent. Els petits canvis que s'afegiran no tindran cap repercussió amb els antics convenis, ja que l'estructura principal segueix exactament igual i els compromisos segueixen sent els mateixos. Aquests són:
Subvenció d'un 10% a càrrec de l'Ajuntament del total de la inversió que es faci.
Un cop fetes les obres i certificades per l'Ajuntament, aleshores aquest passarà a pagar el 100% del consum i fins a un màxim de 1.000 euros anuals en concepte de manteniment.
És per això i degut a aquests nous convenis que s'han de realitzar que des de l'Ajuntament creiem convenient esperar fins als nous convenis per poder signar-lo amb el Bon Repòs D i amb d'altres urbanitzacions que també estan interessades en tirar endavant la inversió. Així doncs, al ple de finals de setembre s'aprovaran els nous convenis i a partir d'aquí ja podrem començar a preparar-los per tal que es puguin signar a partir de l'1 de desembre i que pogueu començar les obres el més aviat possible.
Finalment demano disculpes, ja que en la darrera assemblea de veïns, vaig afirmar que es podrien tirar endavant un cop l'assemblea ho aprovés i això no ha estat així. Com ja he explicat, degut als canvis normatius, hem hagut de fer uns nous convenis que han endarrerit la signatura amb les noves urbanitzacions que s'hi volien adherir.
Reitero les meves disculpes i reincideixo en el compromís que a partir de l'1 de desembre podrem signar el nou conveni i iniciar les obres.
Qualsevol dubte o aclariment, resto a la vostra disposició.
Atentament,
--
Xavi Miquel i Pons
Regidor de Serveis Públics i Medi Ambient
Ajuntament de Corbera

Comentarios



Para dejar un comentario hay que ser un usuario registrado. Registrar o Ingresar